Rólunk

Hétpettyes családi napközink egy sokgyermekes család mintájára neveli és ösztönzi a különböző korú és fejlettségű gyermekeket az egymáshoz való alkalmazkodásra, türelemre, megértésre a szeretet nyelvén.

Ilyen bensőséges légkörben játszunk, alkotunk, ízlelgetünk, bohóckodunk. Jómagam óvodapedagógus vagyok és két kislány édesanyja is. Lakóövezetben épült családi házam ad otthont a napközinek, nagy kerttel.
Igyekszünk az otthonról hozott szokásokat figyelembe venni és a szülőkkel a gyermek minden ügyes-bajos dolgát megbeszélni. A családi környezet és a kis létszám megkönnyítik a gyereknek az önállósodás folyamatát, valamint előkészítik a gyermeket a közösségbe való beilleszkedésre.

Úgy élünk mint régen egy nagy család, és igyekszünk minden korosztálynak a játék,- mozgás,- és tudásigényének eleget tenni! Szakmai program Szervezeti és működési szabályzat.

Felvételt hirdetünk családi fészkünkbe: sok móka kacagás neveléssel karöltve! Várjuk jelenkezéseteket telefonon, e-mailben vagy személyesen!! Jelenleg még van szabad férőhelyünk!!! Testvérkedvezmény!


Vissza