Rólunk írták

Köszönjük,hogy helyettünk is vigyáztatok a legféltettebb kincsünkre! Számunkra a világon a legfontosabb dolog, hogy tudjuk, amíg nincs velünk Norbicsek addig a lehető legjobb helyen van! Remélem, hogy nagyon sok gyerkőc lesz olyan szerencsés, hogy a 7pettyesbe járhat és, hogy még találkozunk!

Egy Anyuka véleménye

"A szeretet kiválasztja magának azt a kis helyet,amelyikre rá akar ragyogni, az összes többi neki árnyékban marad. /Thomas Mann/ Köszönjük hogy ezt megosztottad velünk, mindig emlékezni fogunk Rád és arra a sok jóra, amit Tőled kaptunk!!

Nórika és Máté

Mindkét kisfiam a 7pettyesben kezdte a NAGYBETŰS ÉLET-et. Mindketten közel két éven át jártak oda (a „kisoviba”, ahogy mi neveztük), és így a lehető legjobb alapot kapták a „nagyovihoz”, sőt úgy általában mindenhez. Amikor a kisebbik betöltötte a 2 évet, már éjszakára is szobatiszta volt. Most kezdte az óvodát, és az első héten megdicsérte az óvónő a szókincsét, kifejező-készségét. Ezeket a sikerélményeket a nagy részben az „Ő Andijuk”-nak köszönhetjük. Fontos, hogy egy jól felépített napirend szerint telt az idejük egy nagyon barátságos és otthonos környezetben, sok játékkal, foglalkozásokkal (rengeteg saját kezűleg készített apróságot hoztak haza), sok szabadban, jó levegőn, szép udvaron való szaladgálással. Mindig tele voltak élménnyel, mindent megünnepeltek: szülinapok, karácsony, halloween, és mindenre alaposan készültek is (anyák napja – húsvét hagyományok stb.) Biztos, hogy sok mindent kifelejtettem most, de nagyon örülök, hogy annak idején rátaláltam a 7pettyesre.

Egy Anyuka véleménye

Nagyon köszönöm a sok szeretetet és gondoskodást,amit Lóri kapott Tőletek!Nagyon örülök,hogy ide járhattunk,mert rengeteget fejlődött és nagyon sok éneket,mondókát tanult.Sokat fejlődött kézügyessége az itt készített ötletes bábok rajzok által,és önállóbb lett.Nagyon szerettem,hogy határozottan neveltétek,és ha arra volt szüksége pátyolgattátok. Mindig nagyon vidám légkör fogadott minket.Nagyon sok hálával tartozom az itt eltöltött napokért!

Barbara

Azt hiszem,nem lehet szavakba foglalni, mennyire hálás vagyok Neked!Mindenért!Csongi nagyon jó kezekben volt nálad,jó volt hogy,mindig biztonságban éreztem, ráadásul olyan jó kedvvel szaladt minden reggel az Andihoz és a pajtásokhoz! Délután a hazafelé vezető úton tele élményekkel jöttek és meséltek. Szobatisztaság? Pikk-pakk megvolt a te segítségeddel.1hónapja járt csak hozzád és már verseket mondott,énekelt/előtte 2 sort nem bírtam kihúzni belőle/Egy szó mint 100 látod kevés az A/4-es lap,hogy kifejezzem hálám!Köszönök mindent!Köszi,hogy megszeretetted vele a joghurtot pár hét és a főzelék is ment volna.

Zsuzsi

Szeretnék köszönetet mondani az elmúlt év megannyi kedves szaváért,mosolyáért,tőrődéséért,melyben a fiúk részesültek.Rengeteget fejlődtek,a félénk zárkózott fiaim kinyíltak, imádnak közösségbe járni sokat nevetni,beszélgetni.Annyi játék és foglalkozás van itt, hogy szívem szerint én is maradnék. Olyan mint egy mesevilág! Úgy érzem,hogy a legjobb helyen kezdtem megalapozni az életüket,nagyon fogsz hiányozni nekünk! Köszönöm!

Anita és a fiúk


Vissza